/ Forside/ Teknologi / Netværk / TCP/IP / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
TCP/IP
#NavnPoint
Per.Frede.. 4668
BjarneD 4017
severino 2804
pallebhan.. 1680
EXTERMINA.. 1525
xou 1455
strarup 1430
Manse9933 1419
o.v.n. 1400
10  Fijala 1204
Novell border manager - VPN
Fra : zomp
Vist : 520 gange
100 point
Dato : 22-06-07 15:18

HJÆLP

Jeg kan ikke komme på min arbejdsplads VPS server gennem min router?

I mit lettere gammeldags firma er proceduren at connecte med bordermanageren (Novell) og derefter koble op til VPN serveren via ms fjernskrivebord.

Ovenstående procedure virker også fint når jeg smider min pc direkte i modemet kablet, men ikke når det er gennem routeren, hverken kablet eller trådløst.

Min router er en NETGEAR WGR614 v. 5, jeg har i "Port Forwardet" alle porte til og fra min pc?????

Bordermanageren ser ud til at conecte fint, men det kan fjernskrivebordet ikke??


HJÆLP PLZ

ZOMP

 
 
Kommentar
Fra : zomp


Dato : 22-06-07 15:19

ja, der står VPN server

Kommentar
Fra : thulin


Dato : 22-06-07 15:27

Er din port forward indstillet rigtig ??

Hvis du bruger routerens DHCP funktion er det ikke sikkert at du har samme IP hver gang.

Passe din IP, med den som er forwarded ?

Kommentar
Fra : zomp


Dato : 22-06-07 15:29

jep, min pc er 1.2 og det er også det der er tastet ind :( (ja, jeg får ny en gang i mellem, dhcp)

Kommentar
Fra : stone47


Dato : 24-06-07 09:18

det kunne jo være så simpelt at vpn serveren kun vil akceptere den kendte Pc's mac addresse
hilsen Steen

Kommentar
Fra : zomp


Dato : 24-06-07 11:49

>>Steen, det tror jeg ikke, der er andre der sagtens kan komme på gennem deres routere, også trådløst. (og andre igen der heller ikke kan gennem deres router.... :( jeg tror problemet ER routeren. Desværre er vores it mand ikke særlig kyndig ud i it..... (eller noget andet tror jeg )

mvh Zomp

Kommentar
Fra : linuxrules


Dato : 20-08-07 16:28

Hmmm er din VPN klient baseret (noget software der er inst. på din PC)??
Hvis den er skal de se om der er noget med ipsec du skal sætte op i routeren.
Prøv evt at slå "Disable SPI Firewall" fra.
Det burde gøre det.



Kommentar
Fra : zomp


Dato : 24-08-07 13:37

Jeg har prøvet at disable alt firewall og ligende i routeren, det hjælper heller ikke :(

mvh

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173267
Tips : 31642
Nyheder : 719565
Indlæg : 6381050
Brugere : 218233

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste