/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
risengrød i høkasse!
bente64 har modtaget 0 point for dette tip
Fra : bente64
Vist : 1724 gange

Dato : 21-12-02 19:39

Det her er et gammelt kendt råd, men måske nyt for den unge generation som skal holde jul for første gang. Risengrød skal koges ved meget svag varme for ikke at brænde på. I gamle dage satte man grøden i høkasse, men de findes nok ikke i ret mange hjem i dag. Hjemme hos os har vi altid kogt risengrød således. Kog risengrøden op efter din egen opskrift. Så snart grøden er bragt i kog, tages den af kogepladen. Gryden pakkes ind i nogle store håndklæder og stilles derefter ind i sengen, hvor den yderligere pakkes ind i dyner. Dette kan gøres flere timer før grøden skal bruges. Når grøden skal bruges koges den evt. op igen med ekstra mælk hvis den er blevet for tør.
"Grød skal være blød og ikke tør"

God jul til alle

Bente

 
 
Bedømmelse

Fra : a.j


Dato : 21-12-02 19:47



Bedømmelse

Fra : senta


Dato : 21-12-02 23:59



Bedømmelse

Fra : dk


Dato : 21-12-02 23:46



Bedømmelse

Fra : Fnollerpige


Dato : 22-12-02 03:11



Bedømmelse

Fra : Rellom


Dato : 22-12-02 06:16



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177423
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407892
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste