/ Forside/ Karriere / Erhverv / Bogholderi / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Bogholderi
#NavnPoint
Leo.peder.. 3213
ampere 1210
Klaudi 1020
refi 795
Paulus1 735
LeifHansen 610
Nordsted1 561
Busken 540
dova 521
10  dbl 500
Høj sikkerhed ved online programmer
Lara Marie har modtaget 0 point for dette tip
Fra : Lara Marie
Vist : 979 gange

Dato : 16-05-11 14:42

Efter mit seneste tip: http://www.kandu.dk/Tip21633.aspx har jeg for en god ordens skyld et tip om, hvorfor du skal vælge onlineprogrammer frem for lokale programmer.

Nogen brugere har en skepsis omkring brugen af onlineprogrammer vs. lokale programmer (programmer, som er installeret på din computer) – men er det nu så sikkert, som folk går og tror, at have alle sine programmer og dokumenter på sin egen computer? Jeg kan afsløre at langt de fleste programmer og dokumenter, som du har liggende lokalt er i fare for tre gribende ting: din computer kan blive stjålet, din hardware kan gå i stykker og din backup kan fejle.

Derfor er tippet – gør brug af onlineprogrammer – de er mindst lige så sikre som lokale programmer. Og i visse tilfælde er det langt mere sikkert.

Og lige med online regnskabsprogrammer er sikkerheden på sit højeste, da de kører på SSL-certificerede sider. Den sikkerhed, som du kender fra netbankerne. Overvej hvordan man gjorde i ”gamle dage”, hvor man gik på posthuset eller ned i banken for at betale regninger. Det gør man heldigvis ikke mere – og vinderen i det, er dig som forbruger, der kan spare tusindvis af kroner i gebyrer. Ja det er vejen frem at have programmer online – det giver dig som bruger billigere produkter.

Med et online regnskabsprogram er du altid sikret professionel backup i det øjeblik du har lavet en ændring eller en tilføjelse, og du har altid adgang til programmet uanset hvor i verden du befinder dig. En service og fleksibilitet som tusindvis af brugere er rigtig glade for og ikke kan undvære.

Hilsen Lara, som arbejder for regnskabsprogrammet Billy’s Billing http://billysbilling.dk

Hav en god dag


 
 
Bedømmelse

Fra : Teil


Dato : 16-05-11 14:54Bedømmelse

Fra : Klaudi


Dato : 16-05-11 15:02

nå nå

Bedømmelse

Fra : bentjuul


Dato : 16-05-11 15:33

interessant

Bedømmelse

Fra : jangchr


Dato : 16-05-11 15:42Bedømmelse

Fra : Kortoververden


Dato : 16-05-11 15:47

Hold nu op med det reklamegejl.

Mit bogholderi kommer aldrig til at ligge online, hvad skal jeg gøre hvis dit firma lukker?

Kommentar

Fra : Lara Marie


Dato : 16-05-11 16:35

Hej igen. Nu er det ikke mit firma, men et firma jeg er ansat i (som der står i min profil) - alene i ledelsen sidder vi 7 mand foruden en professionel bestyrelse på 4, samt 1 mand i advisory board. Kerneteamet bag virksomheden har 10 års erfaring i virksomhedsdrift, så der er ingen grund til din bekymring. Det sker ikke.

Der er nok altid folk, som gerne vil benytte sig af gammeldags systemer, men ærlig talt - går du stadig ned på posthuset og betaler dine regninger? Det er jo fint du gør, men der er tusindvis af andre, som er rigtig glade for at benytte netbank og regnskabsprogrammer online

Indlægget var ikke ment som reklamegejl, men et tip til iværksættere, som gerne vil have et let regnskabsprogram - hvis du er glad for dit lokale regnskabsprogram, så skal du da bare fortsætte med det - der skal jo være plads til alle

Kommentar

Fra : Eyvind


Dato : 16-05-11 16:41

Eyvind, du har følgende muligheder
Dette tip er blevet bedømt af 5 brugere, og er dermed lukket for flere bedømmelser.

Meeeeeen der kan jo stadig skrives inde i tippet.

Jeg ville nu heller ikke sætte min lid til, at overlade et firmaregnskab til en tilfældig hjemmeside, selvom siden godtnok er flot lavet.

Man kan så meget ude i cyberspace.


Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 171626
Tips : 31466
Nyheder : 719565
Indlæg : 6367189
Brugere : 218158

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste