/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Grovboller der sættes med ske
smuller54 har modtaget 30 point for dette tip
Fra : smuller54
Vist : 1531 gange

Dato : 01-10-10 18:15

Grovboller / sættes med ske

50 gr. Gær
7dl. Vand og lidt salt
2 dl. Olie
2 dl. Solsikkekerner
2 dl. Hørfrø
2 dl. Sesamfrø
2 dl. Klid
5 dl. Rugmel
5 dl. Hvedemel
Røres sammen til en tyk grød (ligesom havregrød)
Hæver 3 timer
Sættes på plade med ske (svarende til størrelse med alm. boller)
Hæver igen ca. ½ time
Bages ved 225 grader i ca. 20 minutter.


 
 
Kommentar

Fra : smuller54


Dato : 01-10-10 18:15

De bliver ikke høje boller, men mere lidt flade og smager lidt nøddeagtigt

Bedømmelse

Fra : Teil


Dato : 01-10-10 18:29

Skal prøves.

Bedømmelse

Fra : malmin


Dato : 01-10-10 18:40

Med alle de frø der er i de boller, kan de kun være lækre.

Du skriver at de lidt flade, men det er jo kun en god ting, så kan de bruges til dejlige sunde burgerboller.

Kommentar

Fra : smuller54


Dato : 01-10-10 19:27

Citat
så kan de bruges til dejlige sunde burgerboller.


ved ikke om de egner sig til det - de er næmere nogle der egner sig til godt pålæg/ost. Altså hvis man halvere dem, så spises over og under hver for sig. Synes det ville være for tungt at spise dem som burger :)

Bedømmelse

Fra : prio


Dato : 01-10-10 19:31

Ser gode ud!

Bedømmelse

Fra : amdam


Dato : 01-10-10 20:07



Bedømmelse

Fra : droslerne


Dato : 01-10-10 21:19

Virkeligt godt, skal prøves



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177417
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407864
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste