/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Jordskokchips, flødespidskål og lam
smuller54 har modtaget 20 point for dette tip
Fra : smuller54
Vist : 770 gange

Dato : 01-03-10 18:27

Jordskokchips og flødespidskål med lammemørbrad:

3 personer

2 lammemørbrad evt. 3 alt efter størrelse.
600 g jordskokker
1 spidskål
½ dl. Piskefløde
2 fed hvidløg
Olivenolie./eller rapsolie
Salt og peber.(evt. parmasan)

1.   Jordskokkerne skrælles og skæres i tynde skiver.
De lægges i et lag i en bredbundet gryde eller på en stegepande i rigelig olie.
ristes gyldne og sprøde og lægges på køkkenrulle efterhånden. De drysses med salt.

2.   Spidskålen skæres i skiver og vendes i ca. 5-10 minutter i olie i en gryde, sammen med 2 fed hakket hvidløg. Der tilsættes piskefløde. Det koges ind til en tynd sauce.
3.   Smages til med salt og peber og evt. et drys parmasan.

4.   Lammemørbraden steges på pande 5 min på hver side. Hviler ca. 10 min inden udskæring i små stykker.

5.   Spidskålen med fløde lægges i et fad og jordskokkerne lægges ovenpå.



 
 
Bedømmelse

Fra : vagnr


Dato : 01-03-10 18:33

Mums, ingen slankekur, men det kan man jo altid gå i gang med---------en dag

Bedømmelse

Fra : bauchmann


Dato : 01-03-10 18:35

Skal prøves

Bedømmelse

Fra : bluesky


Dato : 01-03-10 18:37


Hejsa,

Lyder rigtig godt og godt beskrevet, så den ret bliver min kone udsat for næste weekend
Men er jordskokkerne nok som tilbehør ? (ris, pasta, kartofler ??)
Bluesky

Kommentar

Fra : smuller54


Dato : 01-03-10 18:43

Bluesky

alt efter sult og hvad man plejer at spise.

suppler evt. med flute eller pasta, det vil være en god ide- bare for en sikkerheds skyld.

Du ved, jeg plejer at sætte fløde til men spiser ikke så store portioner.

Bedømmelse

Fra : frieda


Dato : 01-03-10 18:44

Jordskokker, spidskål i fløde og lam.

Næh, ellers tak

Bedømmelse

Fra : 3773


Dato : 01-03-10 19:36

Lammemørbrad i paprikasauce er smagt på Ristorante Roma i Gorinchem. Det smager fremragende. Den med spidskålen ved jeg nu ikke rigtig.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177422
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407882
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste