/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Fyldig broccolitærte m. diverse
smuller54 har modtaget 20 point for dette tip
Fra : smuller54
Vist : 1396 gange

Dato : 11-01-10 18:07

Fyldig Broccolitærte

1 portion tærtedej (købt færdig)
2 porrer
1 lille broccolihoved
½ portion bacontern (hvis de købes i pakker)- ellers det der svarer til en pakke sliced bacon skåret i strimler.
½ portion skinkestrimler (hvis de købes i pakker)- ellers ca. 75 g. skinke fra en pakke kogt skinke, skåret i tern.
2 æg
Ca. mellem en ¼ til ½ l. piskefløde
½ dl. Revet parmasan
1 kugle mozarella
Salt og groft peber

Dejen fordeles i et tærtefad.

1.   Broccoli skæres i små buketter- koges i 2 min. hold lidt tilbage inden det hele fyldes i ( afhænger af mængden og størrelsen på hovedet.)
2.   porrerne skæres i skiver og sauteres let- tages af panden ( det er vigtigt, jeg hader porrer der er puttet rå i en tærte- de kommer ikke til at smage af noget og de bliver som pargamentpapir)
3.   Bacon ristes og skinken tilsættes og ristes med 4 min.
4.   Æg og fløde og parmasan og salt og peber piskes sammen.
5.   Fyldet fordeles i tærtebunden, det sammenpiskede æg mv. hældes over.
6.   Mozarella skæres i tern og fordeles.
7.   Bages ved 220 grader -i ca. 25 min eller til det er gyldent
Serveres med en grøn frisk salat.


 
 
Bedømmelse

Fra : malmin


Dato : 11-01-10 18:17

Jeg elsker broccoli, og jeg glæder mig til at prøve din tærte.

Hvad gør du med broccoli stilkene/stokken?

Mange hilsener til vores dejlige madskribent.

malmin

Kommentar

Fra : smuller54


Dato : 11-01-10 18:23

Det er smag og behag. Jeg bruger kun bukketterne i denne opskrift- altså med en lille stilk. Men hvis du vil bruge noget af stokken, skal du jo ikke bruge helt så meget.
Stokken kan man bruge noget af- har ikke prøvet i denne. Men så ville jeg foreslå, at du bruger en kartoffelskræller skræller overfladen af og laver strimler med kartoffelskrælleren, som du skærer i mindre stykker, så får du fine flager.
Stokken har jo god smag også, men du kan jo gemme dem til en anden ret, eks. en sammekogt ret og enten skær i tern eller som ovenstående.

Bedømmelse

Fra : amdam


Dato : 11-01-10 19:50



Bedømmelse

Fra : droslerne


Dato : 11-01-10 20:58

Den må vi prøve


Bedømmelse

Fra : viper73


Dato : 11-01-10 22:36

Tjaeh, brugbart er det nok.



Kommentar

Fra : smuller54


Dato : 11-01-10 22:57

Citat
Tjaeh, brugbart er det nok.


du ku´jo prøve viper73, selvom du ikke generelt er interesseret indenfor dette emne



Bedømmelse

Fra : aasenissum


Dato : 11-01-10 23:17

hvor kan vi få fat i din dejlige kogebog? der må snart være en på vej.
dine opskrifter virker så dejligt gennemarbejdede

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177420
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407875
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste