/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Broccoli. addd... eller hvad?
malmin har modtaget 15 point for dette tip
Fra : malmin
Vist : 949 gange

Dato : 29-09-09 19:21

Broccoli er meget sundt, men ofte har jeg fået serveret broccoli der er helt smattet og farven er blevet grålig, så - måske- er det derfor mange ikke synes om broccoli. Jeg har lært af en kok at man skal skær buketterne af stilken, skylle dem godt, og lægge dem til side. Skrald stilken -endelig, den skal skraldes. Skær stilken i passende mundrette stykker. Hav kogende vand i gryden, kom stilken i, når vandet koger igen, kommes buketterne i, når vandet koger igen, er broccolien færdig. Farven er flot grøn og kålen er ikke smattet. Mange bruger ikke stilken, selvom den smager bedst, men det er fordi den ikke er skraldet. Husk selvfølgelig at komme salt i, men det er vel ikke nødvendigt at skrive
malmin

 
 
Bedømmelse

Fra : smuller54


Dato : 29-09-09 19:45

nemlig- brocolli skal ikke være smattet.
Jeg har en pastagryde hvor jeg alene putter vandet i gryden indtil sien- så damper jeg den så den er lige så grøn og appetitlig som det bør være


Bedømmelse

Fra : troldenesdhb


Dato : 29-09-09 19:56

altid 5

Bedømmelse

Fra : alimak


Dato : 29-09-09 21:43

Snyder

Bedømmelse

Fra : Laika_pigen


Dato : 29-09-09 22:12

Som altid *****

Bedømmelse

Fra : AG112


Dato : 30-09-09 00:02


GODT TIP, TAK FOR DET.
VENLIGST
AG112

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177422
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407883
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste