/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Pizzadej i fryseren
Tanja har modtaget 0 point for dette tip
Fra : Tanja
Vist : 2155 gange

Dato : 01-07-02 12:22

Hjemmelavet pizza er en yndet spise herhjemme. Det eneste der indimellem kan afholde os fra at gå i gang, er at vi jo lige skal have lavet en dej. Sidst prøvede jeg så at lave dobbeltportion af dejen, og efter endt hævning og en sidste æltning tog jeg halvdelen af dejen og puttede den i en pose og ind i fryseren.

Vi har netop testet denne optøede pizzadej og må sige at resultatet er glimrende. Konsistensen efter optøning er god, og godt nok er den bagte pizzabund ikke helt magen til den "normale", men den er anderledes på en god måde. Lidt sejere i skorpen - mere som italiensk brød sammenlignet med alm. brød.

Så næste gang jeg laver pizza dej bliver det en 4 - dobbelt portion, så jeg har til 3 fremtidige hurtig-pizzaer.

Mvh

Tanja

 
 
Bedømmelse

Fra : food_life


Dato : 01-07-02 12:25



Bedømmelse

Fra : laurenzio


Dato : 01-07-02 17:34



Bedømmelse

Fra : delfin


Dato : 01-07-02 14:42



Bedømmelse

Fra : netper


Dato : 02-07-02 13:37



Bedømmelse

Fra : mango


Dato : 02-07-02 22:39



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407849
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste