/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Mørning af kød
food_life har modtaget 5 point for dette tip
Fra : food_life
Vist : 814 gange

Dato : 10-06-02 19:25

Mørning af kød

Ud over at bruge de friske papayakerner til krydring af salater og kødretter (smager minder lidt om karse) er de meget anvendelige til mørning af kød. Læg kødet i en marinade af papayasaft og kerner 4-6 timer, så vil kødet være mørnet betragteligt.


 
 
Bedømmelse

Fra : busekist


Dato : 11-06-02 15:01



Bedømmelse

Fra : pvlar


Dato : 11-06-02 15:38



Bedømmelse

Fra : annvibeke


Dato : 10-06-02 21:46



Bedømmelse

Fra : netper


Dato : 11-06-02 10:33



Bedømmelse

Fra : mcloud


Dato : 10-06-02 19:55



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407849
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste