/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ande-tips!
food_life har modtaget 10 point for dette tip
Fra : food_life
Vist : 435 gange

Dato : 30-12-01 15:00

Andetips !

Her til jul fik vi alle tiders ænder – tips:

Ænderne fyldes med æbler og svesker, krydres med salt og steges dagen før anvendelse. Steges ca. 1,5 time afhængig af størrelse og når de er afkølede flækkes de, deles i bryst og lår – udbenes groft! Ben, hals vinger og de ben som er fra den stegte and brunes i en gryde og koges til andefond. I et stegefad til ovnen kommes ca. 2 cm. færdigkogt andefond (resten anvendes til sauce), heri lægges den udbenede and. Stilles koldt til den skal anvendes. Steges nu i en 200 grader varm ovn ca 20 min. og den herligste sprøde og vigtigst saftige and er nu klar til servering med minimal udskæring.


 
 
Bedømmelse

Fra : briani


Dato : 30-12-01 15:36



Bedømmelse

Fra : britj


Dato : 30-12-01 21:16



Bedømmelse

Fra : gandalf


Dato : 05-01-02 18:22



Bedømmelse

Fra : gandalf


Dato : 05-01-02 18:22



Bedømmelse

Fra : gandalf


Dato : 05-01-02 18:22



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177428
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407942
Brugere : 218877

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste