/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Stegning af bøffer!
food_life har modtaget 15 point for dette tip
Fra : food_life
Vist : 369 gange

Dato : 30-12-01 13:02

Hvornår er bøffen færdig?

---- jeg er overbevist om , at ovenstående er det spørgsmål som oftest stilles til en professionel udi madkunsten, og standard svaret herfra vil næsten altid være: "Til den er færdig ...... ".

Et par råd gældende for en god mør bøf på ca. 200 g.


For de som endnu kan huske hvorledes ungpigebryster føles, eller for de som er i den heldige situation at kunne mærke efter, så er sagen ganske enkel: Steg bøffen til den føles sådan ….

Et fif til de som ikke har denne mulighed: Steg bøffen ca. 1 1/2 min. på den ene side, vend bøffen og steg den til små bobler blod titter frem på oversiden, vend igen og steg 10-20 sek.

Et andet fif: Knyt venstre hånd kraftigt, mærk med højre hånds pegefinger præcis til venstre for roden af venstre tommelfinger - sådan skal fjedringen på bøffen være når den er rosa ….



 
 
Bedømmelse

Fra : smik


Dato : 01-01-02 11:54



Bedømmelse

Fra : britj


Dato : 30-12-01 14:39



Bedømmelse

Fra : briani


Dato : 31-12-01 01:19



Bedømmelse

Fra : aaparken


Dato : 12-04-02 08:32



Bedømmelse

Fra : netper


Dato : 24-05-02 05:47



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177428
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407938
Brugere : 218877

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste