i denne er der muligvis for mange ingredienser??
Frysning: Fryseegnet.
Tilberedningstid: Ca. 30 minutter.
Vareforbrug:
1 kg økologiske gulerødder
2 mellemstore kartofler
1½ liter grønsagsbouillon f.eks. fra hvidkål.
1 stort løg
3-4 fed hvidløg
15 g smør
1 dl Fløde
1 dl yoghurt naturel
12-15 blade frisk basilikum eller en spsk. tørret.
1 knsp. cayennepeber
salt og peber
Sådan skal man gøre:
Gulerødder og kartofler skrælles og rives groft. Koges i grønsagssuppen i 10 minutter ved svag varme.
Løg og hvidløg hakkes fint og svitses i smørret på en pande.
Grønsager og løg blandes sammen.
Suppen hældes fra og grønsagerne blendes til en jævn puré.
Puréen hældes tilbage i suppen og bringes til kogepunktet.
Tilsæt fløde og yoghurt. Suppen må ikke koge for så skiller yoghurten.
Smag til med krydderier og server den varm med groft brød til.
fra dette link
http://www.slottet-i-smoermosen.com/madopskrifter/middag/middag050.html