/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Lasagnefad
Fra : droslerne
Vist : 423 gange
100 point
Dato : 01-09-05 22:12

Findes der et fad der hedder Lasagnefad, eller er det bare et ildfast fad.

Mvh Robert

 
 
Accepteret svar
Fra : Nordsted1

Modtaget 110 point
Dato : 01-09-05 22:13

Det er bare et ildfast firkantet ca fem cm. høj fad

Kommentar
Fra : droslerne


Dato : 01-09-05 22:16

det mente jeg også så tak for svaret

Godkendelse af svar
Fra : droslerne


Dato : 01-09-05 22:16

Tak for svaret Nordsted1.
                        

Kommentar
Fra : tedd


Dato : 01-09-05 22:17

Husk det gerne skal fylde en lasagne plade i bredden Og helst den lange led af pladen!

Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 01-09-05 22:22

Selv tak.... nu ved jeg også hvad vi skal have at spise i morgen

Kommentar
Fra : larve2


Dato : 01-09-05 23:18

...og hvis du lige skal have en god opskrift på lasagnen så skriv bare igen.

Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 02-09-05 12:19

Lasagne

1,5 kg oksefars
5 dåser flåede tomater
2 store løg
2 spsk fulde oregano
5 fed hvidløg
salt og pebber

svits farsen sammen med løg, tilsæt tomaterne og lidt vand, tilsæt oregano og knust hvidløg, lad det småsmire i sekts timer (det er rigtigt læst 6 timer).

Bechamel sovs:
150 g margarine
1,5-2 l letmælk
salt og pebber
3-4 spsk mel, med top

smelt margarinen, kom melen i, lad det smire et øjeblik, melen skal ligesom ristes en anelse, mælken tilsættes, og bag sovsen til den er halvtyk, kom reven ost i til at jævne med.

Derefter lægges pastaplader, kødsovs og revet ost skiftevis i et ildfastfad, afslutter med revet ost. Sættes i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 45 min.

Kommentar
Fra : droslerne


Dato : 02-09-05 21:11

det lyder skønt det skal jeg ha`Lørdag efter den opskrift du har sendt
tak skal du ha`

Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 02-09-05 21:59

Jeg glemte at skrive at opskriften er til 6-8 personer, den er fryseegnet

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177428
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407944
Brugere : 218877

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste