|
|
Hvis du vil have en eller flere forskellige opskrifter så gå ind på
www.alletiders-kogebog.dk
under opskrifter skriver du nachos,der kommer nu 9 forskellige,de er nemme at følge og så kan du se hvad du skal købe.
eskild
| |
|
tortilla er bløde pandekager og nachos er sprøde hårde
eskild
| |
| Kommentar Fra : jqb |
Dato : 02-09-05 08:52 |
|
Tortillaer er en slags meksikanske pandekager (eller en slags spanske omeletter, men det er en helt anden historie). Dem man som oftest kan købe i de danske supermarkeder, er hvedetortillaer som er mest almindelige i USA - det såkaldte tex-mex-køkken. I Meksiko er majstortillaer mere udbredte. Hovedingrediensen i dem er en særlig bearbejdet majsmel.
Når man frituresteger majstorillaer hele, får man tacoer. Hvis man først deler tortillaerne i mindre stykker får man en slags chips, der kaldes tortillachips, totopos eller nachos. Oftest er nachos dog et navn for en ret som der indgår tortillachips i. Fx som foreslået i denne tråd tortillachips som varmes i en ovn med cheddar og salsa. Jeg vil tilføje at frijoles refritos (en slags stegt bønnemos) også er godt til ovnen, og at det hele meget vel kan serveres med guacamole (en dip baseret på avokado).
| |
| Kommentar Fra : Trotskij |
Dato : 02-09-05 13:44 |
|
Køb en pose nacho-chips, en bøtte salsa sauce, noget revet cheddar.
Læg chipsene i et ildfast fad. Kom den ønskede mængde salsa over. Drys med ost og stil det hele ind i en 200-225 grader varm ovn et par minutter indtil osten er smeltet.
Hvis du ikke gider salsa-sauce, men gerne vil have det lidt stærkt, så dryp i stedet med en SMULE tabasco sauce.
Velbekomme!!
Pia
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|