|
| Leverpostej Fra : mahir | Vist : 3518 gange 50 point Dato : 17-08-05 17:17 |
|
Hej der ude ville høre om der er nogle der kunne hjælpe med en opskrift/er til en leverpostej.
Det SKAL være en der ikke indeholder svinekød. Helst så mange som muligt og detaljeret,da jeg vil prøve at finde den bedste:) dem jeg har kigget på er besværlige at forstå for mit vedkommende.
På forhånd tak
| |
| Kommentar Fra : TQsen |
Dato : 17-08-05 17:20 |
| | |
| Kommentar Fra : miritdk |
Dato : 17-08-05 17:20 |
| | |
|
Så lav en Google-søgning på ordet "Paté", det er lidt mere internationalt end postej der er et rent dansk ord. Paté er det samme, men laves af alt muligt forskelligt kød og krydderier. Hilsen Arne
| |
|
miritdk -> Hvis Paté'en bliver for fast i konsistensen, tilføjer man bare lidt mere suppe/font/fløde/vædske.
Men man finder altså nogle flere opskrifter ved at søge på Paté end på Postej.
| |
|
Skriv leverpostej i søgefeltet - og frem kommer en mængde af gode forslag..
| |
|
hejsa Mahir
Prøv www.alletiders-kogebog.dk når du er inde på siden så gå ind i opskrifter skriv leverpostej der kommer nu 60 forskellige frem ,dem med de højeste karakterer er de bedste, bare en kanon god side prøv den.Der er også vildtleverpostej bla.
eskild
| |
|
Hej mahir
Her er en hurtig og nem opskrift
Hjemmelavet mager leverpostej
Ingredienser:
300 g kyllinge- eller kalvelever
½ dl olivenolie
150 g kogte kartofler
1 æggehvide
1½ dl skummetmælk
1 spsk finthakket løg
½ tsk stødt allehånde
1 tsk groft salt
½ tsk peber
Alle ingredienser blandes og hakkes på kødhakkemaskine eller blendes. Fyld massen i 2 små forme og bag dem ved 175 grader i 1 time. Postejerne kan fryses. Det er en god idé at fryse den ene form rå og så bage den frossen, når den skal bruges. Regn med 1 time og 45 minutter i ovnen.
Med venlig hilsen
Per
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|