/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Saltet sild?
Fra : food_life
Vist : 605 gange
200 point
Dato : 19-12-04 15:50

Har i år saltet friske høstsild, og netop spist de første som "kogt saltet sild" med en dram og et godt glas øl til! Men det undre mig at der er meget mørkerøde,brune inde ved benene? Har du en forklaring?

MVH

 
 
Kommentar
Fra : dova


Dato : 19-12-04 15:55

Ja, muligvis, for jeg formoder det kan være det samme problem man nogen gange ser med laks.
På lakseslagterierne i Norge siger de, at det er når fisken er kønsmoden og i parringstid at de får den farve.
Det er ikke noget der betyder noget for kvaliteten, men det bliver betragtet som dårlig kvalitet grundet farven.

mvh dova

Accepteret svar
Fra : arne.jakobsen

Modtaget 210 point
Dato : 19-12-04 15:58

De er jo forhåbentligt saltet med slim, blod, hovede og indvolde. Farven skyldes så at blodet er trukket ud i kødet. Når du ikke ser denne farve på købesild, skyldes det at disse er tilberedt opskårne. Dine er væsentligt bedre end købesildene, og jeg betragter den røde farve som et kvalitetsstempel.

Godkendelse af svar
Fra : food_life


Dato : 20-12-04 06:19

Tak for svaret arne.jakobsen.
                        

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177428
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407943
Brugere : 218877

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste