/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
holdbarhed surrib? Potkæse?
Fra : nicka
Vist : 4151 gange
100 point
Dato : 15-12-04 14:32

Så skal jeg igang med at lave surrib, men kan nogen fortælle mig hvor lang tid holdbarheden mon er? Jeg tænker på at der jo er temmelig meget eddike i så det kunne være at der var længere holdbarhed end ved alm. pålæg. Mens jeg lige er igang - hvad med potkæse, kan man udover snaps, cognac og rom måske bruge portvin?

go jul til alle

m.v.h Nicka

 
 
Accepteret svar
Fra : aasenissum

Modtaget 110 point
Dato : 15-12-04 15:36

det vil gå ud over holdbarheden og det ville være synd, for pokäse er bare mums.

Godkendelse af svar
Fra : nicka


Dato : 24-12-04 14:06

Tak for svaret aasenissum.
                        

Kommentar
Fra : aasenissum


Dato : 24-12-04 15:28

god smovsetur og tak

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177425
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407918
Brugere : 218877

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste