|
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 20-08-04 15:38 |
| | |
| Kommentar Fra : oscarfisk |
Dato : 20-08-04 15:38 |
| | |
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 20-08-04 16:11 |
|
Jamen helt så enkelt er det da ikke.
Hvis du f.eks bare tager en skive brød, evt rugbrød, varierer kalorieindholdet fra ca 18-45 pr.skive, efter hvilken slags det er, alm mørk eller groft. Med færrest kalorier i det uden kerner. og der må man næsten forlade sig på diverse deklarationer, og derfra regne ud hvor meget det er.
| |
| Kommentar Fra : Hondaen |
Dato : 20-08-04 16:54 |
|
Ans, det er noget lignende, men holder lige spørgsmålet åbent, da jeg godt kunne bruge en lidt mere udbygget - takker indtil videre
Oscarfisk - det var lige præcis hvad jeg IKKE ville have
Dova, det er jeg selvfølgelig klar over, men det var heller ikke det jeg spurgte om...
| |
| Kommentar Fra : malou0503 |
Dato : 20-08-04 17:15 |
|
Selvom det ikke er det du søger, er jeg alligevel nødt til at sige, at en kalorietabel der udelukkende skriver pr. stk. vil være meget tvivlsom, eftersom al form for fedt, kalorier m.m. jo er udregnet pr. 100g. Så selvom du får en tabel hvor der står, at en rugbrødskive har et kalorieindhold på 20, så er det jo ikke lige meget hvor tyk skiven er.
Prøv i stedet at se på varen. Mange er faktisk begyndt på, især på brød, at angive hvor meget indholdet er pr. skive. Ellers er det faktisk ret nemt på mange varer at regne det ud selv. F.x. en pose grovboller på 600 gr. Jamen, så er det jo bare at regne ud hvor mange der er i posen i forhold til de 600 g og så gå efter de 100 gr på indholdsfortegnelsen.
Det lyder indviklet, men der kan faktisk gå sport i at regne ud hvad større varer som boller, frugt m.m. vejer og dermed indeholder. Indrømmet - det er måske lettere at veje maden, men står du midt i indkøbene, kan det være rart at sammenholde indeholdet pr. stk i stedet for pr. gram.
| |
| Kommentar Fra : malou0503 |
Dato : 20-08-04 17:15 |
|
Selvom det ikke er det du søger, er jeg alligevel nødt til at sige, at en kalorietabel der udelukkende skriver pr. stk. vil være meget tvivlsom, eftersom al form for fedt, kalorier m.m. jo er udregnet pr. 100g. Så selvom du får en tabel hvor der står, at en rugbrødskive har et kalorieindhold på 20, så er det jo ikke lige meget hvor tyk skiven er.
Prøv i stedet at se på varen. Mange er faktisk begyndt på, især på brød, at angive hvor meget indholdet er pr. skive. Ellers er det faktisk ret nemt på mange varer at regne det ud selv. F.x. en pose grovboller på 600 gr. Jamen, så er det jo bare at regne ud hvor mange der er i posen i forhold til de 600 g og så gå efter de 100 gr på indholdsfortegnelsen.
Det lyder indviklet, men der kan faktisk gå sport i at regne ud hvad større varer som boller, frugt m.m. vejer og dermed indeholder. Indrømmet - det er måske lettere at veje maden, men står du midt i indkøbene, kan det være rart at sammenholde indeholdet pr. stk i stedet for pr. gram.
| |
| Kommentar Fra : Hondaen |
Dato : 20-08-04 17:22 |
|
Malou0503, jeg er enig med dig, men desværre er det de færreste varer, hvor den slags er angivet - gid der var...ligesom på amerikanske varer med "Nutritional facts per serving", det burde være obligatorisk....Jeg er selvfølgelig klar over, at der er forskel på hvor tykt brød mm er, men jeg leder efter noget vejledende....
Tror desværre ikke, at der nogensinde går en sport i det for mig - jeg vil bare gerne have en tabel, hvor jeg relativt nemt kan udregne kalorieforbruget i dagens måltider, bare vejledende, så jeg har en føling med, hvor meget jeg spiser...
| |
| Kommentar Fra : JesperRS |
Dato : 25-08-04 08:25 |
|
Jeg kan ikke komme i tanke om en side på dansk, der har det, du ønsker. Der findes derimod en på engelsk. http://www.fitday.com er stedet. Du skal oprette dig selv som bruger først og det er gratis og let. Læg mærke til når du vælger en type mad, at du kan vælge alle mulige forskellige størrelser og mængder til langt de fleste ting.
| |
|
Sådan en leder jeg også efter!
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|