|
| Kommentar Fra : Sunowich |
Dato : 16-03-04 23:38 |
|
Smør den med Madolie og lad det stå Et døgns tid Og så må den kun skylles i vand fremover
Mvh Sune
| |
|
Sådan en pande kan næsten ikke ødelægges, der gemmer nok sig nogle rester af opvaskemiddel i porerne.
Bare kog den med vand, og giv den en kraftig omgang med en stiv opvaskebørste medens den er varm.
Til slut kan du give den lidt fedtstof.
VH Palle Hansen
| |
| Kommentar Fra : LoMaSc |
Dato : 16-03-04 23:43 |
|
Når du koger den op med vandet, så tilsæt salt, det får den nemt ren..
| |
| Kommentar Fra : Sunowich |
Dato : 16-03-04 23:45 |
|
Jae jeg går ud fra at du har gjort den ren inden du evt udfører mit råd
mvh Sune
| |
| Kommentar Fra : berpox |
Dato : 17-03-04 07:20 |
|
Jeg fik engang at vide - at jeg skulle fylde både stegegryder og stegepander (af støbejern sæ'fø'li') med SALT og så varme det hele godt og grundigt igennem - det skulle kunne trække fugt, urenheder m.m. ud af porerne.
Bagefter - mens gryden/stegepanden stadig er varm (og saltet hældt fra) smøres den grundigt med madolie, så specielt bunden står og sopper i olie - 1 døgns tid som Sunowich skriver. Derefter rengøres gryden/panden kun med kogende vand.
Og ja - selvfølgelig skal gryden være rengjort inden du går i gang med restaureringen
mvh Berpox
| |
| Kommentar Fra : tjantzen |
Dato : 17-03-04 09:24 |
|
berpox!
Det råd har jeg også hørt fra kokken Boserup
mvh
Thomas
| |
| Kommentar Fra : mrbmann |
Dato : 17-03-04 16:34 |
|
Du skal fylde panden godt op med groft salt - smække den på komfuret med fuld blus. Lad den stå der i 1½ -2 timer. bagefter lader du den køle af med saltet på. når den er HELT kold fjerner du saltet, smører den grundigt ind i olivenolie.
Her efter vil panden stort set være som ny - næsten alle urenheder vil være borte (hvis du har været en rigtigt gris med panden skal den måske have 2 gange).
Når du herefter bruger den vil det du steger i starten hænge lidt på , men det går hurtig over. Hvis du herefter KUN gør den rent med vand og børste (husk du kan gøre en støbejernspande ren medens den er varm...)så vi ldet være næsten ligeså god som en slip-let pande.....men også kun næsten.
Hilsen isenkræmmerens mand
| |
|
Spørgsmålet har stået længe, du skal huske at lukke det, ved at give point til det svar der kom nærmest.
Jeg siger ikke at jeg skal have dem, men kun at de skal uddeles, iflg. Kandu`s regler.
Og du har jo allerrede mistet pointene.
Du lukker spørgsmålet ved at klikke på accepter ude til højre for det svar du syntes.
Men mener du at du kan få mere ud af spørgsmålet, kan du komme med en kommentar, der måske sætter mere fut i svarene.
VH Palle Hansen
| |
|
Spørgsmålet har stået længe, du skal huske at lukke det, ved at give point til det svar der kom nærmest.
Jeg siger ikke at jeg skal have dem, men kun at de skal uddeles, iflg. Kandu`s regler.
Og du har jo allerrede mistet pointene.
Du lukker spørgsmålet ved at trykke på accepter ud for det svar der kom nærmest.
Men mener du at du kan få mere ud af spørgsmålet, kan du komme med en kommentar, der måske sætter mere fut i svarene.
VH Palle Hansen
| |
| Kommentar Fra : rda1 |
Dato : 24-08-05 15:52 |
| | |
|
Man skal som sagt før rense den af ved at opvarme den med groft salt på og deefter rense med det og en børste.
Så skal den renses af i varmt vand og derefter smøres ind i madolie og sættes i ovnen ved 150 grader i en time sådan at olien trænger i panden igen. og så er den okay igen.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|