/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bechamel sauce - frysning
Fra : Hondaen
Vist : 4459 gange
20 point
Dato : 08-03-04 18:25

Hej!
Er der nogen, der har nogen erfaring med frysning af bechamel sauce? Bliver den mærkelig af det?

 
 
Kommentar
Fra : dabj


Dato : 08-03-04 18:29

Da det er en opbagt sovs, mel, mælk, og fedtstof skulle det ikke give problemer.

Mvh
dabj

Kommentar
Fra : dabj


Dato : 08-03-04 18:29

Hvis det skiller kan du jo bare kyle det ud

Kommentar
Fra : Hondaen


Dato : 08-03-04 18:36

Ok, det kan jeg selvfølgelig, men det var ikke det jeg spurgte om;)

Kommentar
Fra : dabj


Dato : 08-03-04 18:50

Jeg har kun 1 gang været udsat for at det var skilt da det blev tøet op (sikkert en fejl ved tilberedningen) ~~~~ andre gange er det gået fint.
Mvh
dabj

Kommentar
Fra : dabj


Dato : 08-03-04 18:51

Skulle stå a l l e

Kommentar
Fra : alanya


Dato : 08-03-04 20:01

Jeg har ikke erfaring med lige den sauce, men med andre, hvis de skulle skille, så pisk 1-2 spskf. koldt vand i og den samler sig igen, og det kan ikke smages.
Hvh. alanya


Accepteret svar
Fra : karinrb

Modtaget 20 point
Dato : 08-03-04 21:23

Der sker ikke noget ved at fryse den, tø den langsomt op evt i micro-ovn.
Karin

Godkendelse af svar
Fra : Hondaen


Dato : 09-03-04 09:47

Tak for svaret karinrb.
                        

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177416
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407859
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste