/ Forside/ Interesser / Helbred / Slankekure / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Slankekure
#NavnPoint
henningbo.. 2235
ans 1415
vaxen 1300
dova 889
miritdk 860
disken 790
Mordex 720
Nordsted1 649
Jernladyen 626
10  briani 560
Glukomannan og loppefrøskaller???
Fra : mizz86
Vist : 2245 gange
80 point
Dato : 29-01-04 12:37

Er der nogle som har prøvet disse to produkter og/eller ved hvor man kan købe dem...? og muligvis hvad de koster?
Jeg har hørt at glukomannan skulle give en god mæthedsfølelse, og derfor være en god hjælp til slankekuren.. Desuden skulle de heller ikke have de helt store bivirkninger!

Knuz

 
 
Kommentar
Fra : klodomir


Dato : 02-02-04 11:43

Loppefrøskaller har jeg set i Føtex og Matas. De giver en god mæthedsfølelse og hjælper fordøjelsen. Jeg bruger ca. 1 spsk loppefrøskaller på yoghurt sammen med müsli etc. De smager ikke af noget særligt, og kan også bruges sammen med yoghurt uden andet drys. Du kan læse mere om loppefrøskaller på NetDoktor: http://www.netdoktor.dk/medicin/fakta/matasloppefroe.htm

Det eneste jeg ved om glukomannan er, at det var i noget vingummi, som forleden blev forbudt pga. kvælningsfare - http://politiken.dk/VisArtikel.sasp?PageID=303820 - men om det havde noget med lige det tilsætningsstof at gøre, ved jeg ikke. Jeg tror, at det mest var størrelsen på slikket, som gav problemer.

Kommentar
Fra : Helle13


Dato : 03-02-04 11:59

Hejsa.

Loppefrø er ret godt. Det mærke der hedder HUSK kan få selv den mest trætte mave til at fungere. Det har også en kolesterolnedsættende virkning + at det jo bidrager til mæthedsfølelse. Kan varmt anbefales.

Helle

Kommentar
Fra : Elmark


Dato : 21-05-04 16:18

Loppefrøskaller også kaldet hørfrø skal spises knuste. I hel stand har de ingen virkning da vores fordøjelsessystem ikke kan bryde igennem skallen. Helsekostbutikker (f.eks. helsam) sælger dem i knust stand, men ellers kan de knuses i en kaffekværn. (ikke i en foodprocessor). Man kan lave små kiks af hørfrø ved at blande knuste hørfrø med vand og salt til en konsistens i nærheden af tyk havregrød. Dejen ligges på bagepapir i klatter og bages til de er udtørret. De bliver først sprøde når de køler af. Smager godt med smøreost på. Glukomannan ved jeg desværre ikke noget om...

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177429
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407947
Brugere : 218878

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste