/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrifter påringridder pølser
Fra : raarup
Vist : 4038 gange
200 point
Dato : 03-03-02 17:48

Hej..

Jeg er på jagt efter en opskrift på ringridder pølser (grillpølser)
Er der nogen der kan hjælpe mig..???



Bjørn

 
 
Kommentar
Fra : raarup


Dato : 04-03-02 18:15

Det er da en meget god forklaring om ringrider... men det var ikke det svar jeg leder efter...
Jeg skal brugen en opskrift på ringridder... Jeg vil nemlig til at lave dem selv.... Hvis jeg da bare havde en opskrif..

Men ellers mange tak for svaret..

Bjørn

Kommentar
Fra : netper


Dato : 23-05-02 10:43

på mortens opskriftssamling er der en forklaring på hvordan man laver pølser generelt, måske det var en mulighed

http://opskrifter.sol.dk/samlingen/o0510690.html

Mvh

Per Klausen

Accepteret svar
Fra : Picasso

Modtaget 200 point
Dato : 23-05-02 13:16

Italian Hot Sausage

1 1/2 lb. ground pork
1/2 tsp. salt
1 tsp. garlic powder
1/4 tsp. ground black pepper
1 3/4 tsp. ground paprika
1 tbsp. vegetable oil
1/4 tsp. anise seed
1/4 tsp. fennel seed
1/2 tsp. cayenne pepper

In a large bowl mix ground pork salt, garlic powder, black pepper and paprika. In a blender, combine oil, anise seed, fennel seed and cayenne pepper. Pour this into the pork mixture and massage until well blended. Refrigerate for 24 hours to let flavors mature. If you like, the sausage can be stuffed into casings. [Note: for a low fat alternative, use ground turkey.]

---

http://www.geocities.com/foodhowto/ og så gå ind under Sausages, der er i hvert fald tre forskellige opskrifter på pølser.

---

for at få generel viden om hvordan du laver det er ovenstående link af Per Klausen også godt.

---

ps. generelt er det jo svært at få slagtere til at røbe hemmeligheden bag hvilke kryderier de benytter, da det er deri forskellen ligger. Og så er der jo også mange der udskifter fedt og mel med eks. kartofler.

---

Håber du kunne bruge dette til noget.




Kommentar
Fra : franke


Dato : 16-07-02 14:57

Har du ikke efterhånden fået de svar du skal bruge??? Hvis ja, så luk spørgsmålet, tak

Kommentar
Fra : jrh


Dato : 08-09-02 19:59

hej

opskriften på ringriderpølser er ikke så nemt at finde det er en synderjydsk spicialitet og er nok mest udbredt fra åbenrå og ned til grensen og meget på als alle slagter har deres egen opskrift du evt.prøve ot tale med en af dem det bliver nok svært at lokke opskriften ud af dem mange af de sønderjydske slagter er nemlig kendt for netop deres ringriderpølser.


mvh.

jrh.

Kommentar
Fra : Dullermaren


Dato : 03-06-03 11:26

tro det eller lad være.......til pølser må kødet godt være lidt gammelt
og så er det ikke engang løvn


Kommentar
Fra : Dullermaren


Dato : 03-06-03 11:27

tro det eller lad være.......til pølser må kødet godt være lidt gammelt
og så er det ikke engang løvn


Godkendelse af svar
Fra : raarup


Dato : 26-06-03 20:46

Tak for svaret Picasso.
                        

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177436
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408017
Brugere : 218879

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste