|
| Hjerter i flødesovs Fra : Miksi76 | Vist : 2317 gange 500 point Dato : 21-01-12 13:43 |
|
Købte engang en pølse med hjerter i flødesovs, men kan ikke huske hvem der laver den eller hvor den blev købt.
Mon der er nogen herinde der kan hjælpe?
| |
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 21-01-12 14:08 |
|
modersvilje er min vilje, men jeg foretrækker nu kalvehjerter, for slet ikke at tale om lammehjerter.
Selvgjort er velgjort, smager bedre, er billigere, og det meste af tiden skal hjerterne bare stå på lav varme og passe sig selv.
Kartoffelmos er dejligt til, grønsager sammen med kartoffelmosen er også dejligt.
| |
|
Husk lige at gå i gang i god tid. Hjerter skal koge længe - et par timer kan du også bruge, selv om modersvilje's opskrift "kun" angiver 1 time.
...men du behøver ikke stå og kigge på at det koger, hvis du skruer ned for varmen til laveste trin.
| |
|
Og svesker inde i hjerterne, kødnåle eller husholdningsnor til at holde hjerterne fast om sveskerne.
Hvis de er MED sten, kan man jo konkurrere om, hvem der får flest. Det gjorde vi, da jeg var barn.
| |
|
Prøv evt at kontakte Steff Houlberg
Ved ikke, om Vigo pølser findes endnu.
| |
|
Citat Husk lige at gå i gang i god tid. Hjerter skal koge længe - et par timer kan du også bruge, selv om modersvilje's opskrift "kun" angiver 1 time |
Sjovt med hjerters kogetid, for rent faktisk så er hjerter fint møre efter ca. 55-60 minutter, men lader man dem koge bare lidt længere, så bliver de seje og kedelige, og så er de først møre igen efter et par timers kogetid.
Derfor vil man se opskrifter med en kogetid på 55 minutter og andre opskrifter, hvor kogetiden er helt oppe på 3 timer.
| |
|
Citat ...lader man dem koge bare lidt længere, så bliver de seje og kedelige, og så er de først møre igen efter et par timers kogetid. |
En anden ting er, at hjerter har en tynd tynd hinde. jeg har prøvet at fjerne den og konstateret at kødet så ikke var så sejt som ellers.
| |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 28-01-12 14:16 |
| | |
| Kommentar Fra : ove112 |
Dato : 28-01-12 18:08 |
|
prøv at komme persille ind i og en kødnål at lukke med det er en af mine livretter
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|