/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Pindsvin
Fra :
Westwod9830
Vist : 2798 gange
100 point
Dato :
24-02-11 14:28
Jeg skal lave noget slagteren kalder for pindsvin. Det er kinderne fra en gris. Er der nogen der ved hvor lang tid de skal ha i ovnen?
Kommentar
Fra :
Stouenberg
Dato :
24-02-11 14:31
http://www.svinegodt.dk/smcms/Svinegodt/Opskrifter/opskriftsdatabasen/B/Brais_svinekaeb_oel/Index.htm?ID=1623
Kommentar
Fra :
Westwod9830
Dato :
24-02-11 14:35
Nej det er kæbekødet som sidder inde under kinderne.
Kommentar
Fra :
vagnr
Dato :
24-02-11 14:50
Kommentar
Fra :
snaptil
Dato :
24-02-11 14:51
http://www.tv2fyn.dk/article/208608:Grisekinder-med-roedbeder-og-parmesanchips-til-4-personer
Kommentar
Fra :
Westwod9830
Dato :
24-02-11 14:54
Beklager men det er også kæbekød... køre bare til slagteren igen...
Annuller spørgsmålet
Fra :
Westwod9830
Dato :
24-02-11 14:55
Annullerer dette spørgsmål
Kommentar
Fra :
piaskov
Dato :
24-02-11 14:55
Hey.
Leif laver dem ind imellem. Han siger ca. 2 - 2½ time alt efter hvor store de er.
Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177428
Tips :
31962
Nyheder :
719565
Indlæg :
6407944
Brugere :
218878
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.