/ Forside/ Interesser / Videnskab / Kemi / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Kemi
#NavnPoint
vagnr 1685
pbp_et 1452
beckski 1147
transor 1095
SimonGjer 965
Smokei 535
Benjamin... 530
jakjoe 524
snotbolle 500
10  thulin 470
Mad i laboratorium
Fra : ttharald
Vist : 981 gange
100 point
Dato : 23-02-11 23:17

Er der nogen, som kan fortælle om, hvorfor det er uset at spise, drikke eller ryge i et laboratorium?
Hvad er det som gør, at man er mere udsat for forgiftning, når man indtager fødevarer, som ikke nødvendigvis har været i forbindelse med kemiske stoffer? Man går jo ikke nødvendigvis med åndedrætsværn i laboratorier heller.

 
 
Kommentar
Fra : thulin


Dato : 23-02-11 23:20

Hvis man ryger i et lab. så kan man kontaminere nogle af forsøgene. Spiser eller drikker man i et lab. kan det have katastrofale følger. Var det vand eller saltsyre du drak ??? Eller kom der salmonella fra de mikrobiologiske prøver på din rullepølse ? Eller omvendt.

Hvorfor ryger man ikke på en tankstation/boreplatform/gasrafinaderi ?



Kommentar
Fra : LuffeA


Dato : 24-02-11 07:29

Rygning kan man jo udelukke da det det er en arbejdsplads og dermed forbudt.

Kommentar
Fra : Thyregod8


Dato : 24-02-11 08:28

Hvad med et stykke pølse med cyankalium?

Kommentar
Fra : LuffeA


Dato : 24-02-11 08:44

Citat
Hvad med et stykke pølse med cyankalium


Kødpølsen skal bare have 3 dage i det varmeskab laboratoriet bruger til dyrkning, virkningen bliver den samme som cyankalium.

Kommentar
Fra : Cimbombom


Dato : 15-03-11 08:49

hvis du foretager kimtals bestemmel kan du få et forkert resultat, hvis du æder løs ved siden af prøven fordi, udstyret skal helst være sterilt.

hilsen cimbombom

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177429
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407950
Brugere : 218878

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste