/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
opskrift på meksikanske Chilli poppers..~
Fra : Babe2009
Vist : 1271 gange
200 point
Dato : 11-01-03 18:10

Hejsa....

jeg vil meget gerne høre fra nogen som har en opskrift på meksikanske chilli poppers....

Jeg vil godt selv prøve at lave dem... og ved at det er noget dej, med ost og chilli inden i som skal friture steges...
men Jeg mangler opskriften...

Håber der er nogen der kan hjælpe mig..

Annette

 
 
Accepteret svar
Fra : food_life

Modtaget 210 point
Dato : 11-01-03 18:19

Jalapeno Poppers 3

10 fresh green and/or red jalapeno peppers
1 cup (8 ounces) shredded cheddar cheese
4 ounces cream cheese, softened
1/2 teaspoon dried Italian seasoning
2 pieces crisp fried bacon, crumbled
1 egg
2 tablespoons milk
1/2 cup flour for dredging
1/2 cup seasoned bread crumbs

Cut each pepper in half lengthwise. Remove seeds and membranes. When removing the stem, be sure to leave the tops intact as to form a bowl. Set aside.

Stir together cheddar cheese, cream cheese, bacon and Italian seasoning in a medium mixing bowl. Spoon some of the cheese mixture into each pepper half, slightly rounding it.

Beat together the egg and the milk in a small bowl. Dip each pepper into the flour, then roll in the bread crumbs. Shake off crumbs, them repeat process once more. Place pepper halves, filled side up on a large baking sheet covered with foil. Bake at 350 degrees for 35 to 30 minutes or until tender and heated through.



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177427
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407934
Brugere : 218877

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste